YOGAKURSER 

Yogan för alla oavsett ålder, kön och krämpor.
Vi har erfarenhet av att anpassa yogan efter dig och din kropp.

Varmt välkommen att ge dig själv energi, lugn och ro med våra inspirerande yogakurser hösten 2024!

 

Vi startar igång i vecka 35!

I schemat nedan hittar du vilka klasser du kan anmäla dig till.

  • Sensing Yoga
  • Yinyoga
  • Soft Yoga
  • Sensing Yoga för stela män med Ingo

Anmälan: Via kontaktformuläret

Alla våra klasser är utformade så att alla kan delta, oavsett erfarenhet eller nivå.

Vi ses på mattan!

Marie & Ingo

Har du frågor eller funderingar, skicka oss ett meddelande här.

Följ oss gärna på Instagram och Facebook – så missar du inget!

YOGAFORMER

Yoga för stela män. Sensing Yinyoga för män i alla åldrar- yogalärare Ingo. Vi fortsätter med succéyogan även under hösten. Många män upplever att de blivit mycket rörligare och hittat ett lugn. Yogan är en spännande blandning av Yinyoga och Sensing Yoga och utförs sittandes eller liggandes. Yoga för stela män är på fredagar, det perfekta tillfället att avsluta veckan på.

 

Soft Yoga  En yoga för dig som vill njuta av yogans fantastiska värld, vi kommer tillsammans fokusera på vårt magiska andetag, som ger dig lugn, ro och energi.  Soft Yoga är ett meditativt och avstressande pass där vi bygger vår styrka inifrån och ut. Du har gott om tid att komma in i varje position och Marie har ett extra stort fokus på att hjälpa dig hitta rätt i yogapositionerna. Klassen passar extra bra om du är ny, ovan eller om du vill yoga i ett lugnt tempo. Rörlighet, uthållig styrka, balans och andning.Vi utgår alltid från dig och din kropps behov. Yin möter Yang. En klass där alla kan vara med oavsett nivå. Klassen inspireras av Sensing Yoga, Hatha Yoga och Yin Yoga. 

Yin Yoga är en återhämtande och mer meditativ yogaform . Yinyogan kännetecknas av passiva positioner, lätta, mjuka och utförda i stillhet och medveten närvaro. Vi stannar upp  i varje position  3-5 minuter vilket ger oss tid till att lugna sinnet. I yinyogan vill vi komma åt vår fascia, bindväven, istället för muskler. Vår yinyoga är en restorativ yoga, vi använder bolster, kuddar, filtar och klossar för att stötta kroppen och därmed hitta den ultimala vilan för både kropp och sinne.

Sensing Yoga  utförs sittande och liggandes på golvet och ibland stående utan hjälpmedel och med lätta lirkande pendlande rörelser. Med ny forskning idag så vet vi att en hydrerad/fuktig bindväv det som är allra viktigast för att kunna leva så smärtfritt, rörligt och friskt som möjligt. Vi behöver titta inom oss istället och anpassa rörelser som underlättar istället för belastar för mycket på den yttre delen av jobbet. Så när vi rör och försiktigt, inutiutivt och på kroppens egna villkor så händer det något med vår bindväv/fascia. Den börjar som en svamp att suga upp vätska igen och har då möjligheten att ”skölja”bort lokala inflammationer samt gör så att det ”glider mellan bindvävlagren.

Har du en kropp som bränner och svider? Smärta på grund av skador obalanser? Har du ännu inte hittat ett sätt att komma ur en spiral av begränsningar i din kropp. Då kan den här formen av Sensing Yoga vara något för dig. Lätta igenkännande yogarörelser som grundar sig i att få igång så mycket rörelse som möjligt inuti din kropp.

P4 intervjuade Ingo kring yoga för män.

Klicka på videon bredvid för att lyssna!

yogakurs kungsbacka yogaschema

Priser & kursinformation

På schemat ovan kan du läsa vilka kurser som går höstterminen 2024. Du kan dela upp höstens kursavgift i två delar. Vi startar upp v 35 och avslutar v 50.

Uppehåll v 40  och v 47

Pris på plats i yogasalen.
Del 1,  1.100 kr betalas in senast innan kursstart
Del 2,  1.100 kr betalas in senast 30/9  2024.
Hel kursavgift betalas in senast innan kursstart,  2 200 kr.

 

Betalningsalternativ

Efter din anmälan i formuläret nedan kommer du att få ett bekräftelsemail med inbetalningsalternativ via  bankgiro eller swish.

Anmälan är bindande, återbetalning av kursavgift endast mot läkarintyg. Du kan dela upp din kursavgift på 2 ggr. Meddela vid inbetalning hur du önskar dela upp. Är du företagare, säg till så skickar vi faktura på kursavgiften.

Inbetalning kan du göra via Swish eller bankgiro

Swish nummer 123 284 9958

Bankgiro nummer 777-4813

Använd gärna ditt friskvårdsbidrag, be om separat kvitto. Vi är även anslutna till Epassi.

Alla klasserna hålls på adressen Smörhålevägen 3 i  Kungsbacka,

Anmälningsformulär

Anmälan är bindande.

För frågor och funderingar vänligen fyll i formuläret.

Vi ses på mattan, välkommen!

Kalle S

När jag började yoga hos Marie så hade jag en jättestel och ond rygg, idag mår jag bara bättre och bättre för varje dag. Min kropp blir mjukare efter varje yogapass.

Paula & Elisabeth

Tack för alla fantastiska yogakvällar!

Janne

Efter vårt yogapass med ledningsgruppen, kör jag några av Maries yogapositioner flera dagar i veckan, känns kanon!

Den här hemsidan använder sig av Cookies. Genom att stanna på hemsidan accepterar du vår användning av Cookies.