FÖRDELAR MED YOGA

– Minskar sjukskrivningar

– Skapar sammanhållning

– Ökar arbetsglädjen

– Skapar ett lugn

– Motverkar stela nackar

– Mjukar upp ömma leder

– Minskar smärta i ryggen

– Ökar rörligheten i kroppen

– Stillar sinnet

– Sänker pulsen

– Minskar stressnvån

– Minskar ångest & depression

OM YOGAN

Ordet yoga kommer från sanskritordet som betyder att binda samman. Det antyder att upplevelsen av yoga är en upplevelse av union eller ”att komma hem”. I en omedelbar bemärkelse hänvisar detta till förbund mellan vår egen kropp och själ.

I våra aktiva liv finns en tends att vi dras åt många olika håll samtidigt. Äter vi planerar vi mötet vi skall ha nästa dag. Är vi på semester planerar vi vad vi måste göra när vi kommer hem. När vi beter oss så här så är vår kropp och själ bortkopplade ifrån varandra. Detta är en ovana, ett sätt som är utmattande, stressande och ohälsosamt.

Yoga är en fullt utvecklad metod till för att hjälpa oss att hålla kropp och själ på samma ställe vid samma tid. Detta är både energigivande och styrkande samt en sund grund för att leva ett balanserat liv. Yoga är fysiskt krävande och mentalt utmanande. Det är en källa till glädje, kraft, energi, kreativitet och medvetenhet.

Yogan kommer att göra dig mer rörlig, ge dig fysisk styrka men också den förmågan att vara mer närvarande och att hålla fokus i allt du tar dig för i livet.

 För många tusen år sedan så var ursprunget att man utövade yogan från mästare till eleven, då fanns inte gruppträning. Nu har vi möjligheten till detta igen via personlig träning (PT-yogan). Du får hjälp utav mig individuellt på bokade tider som du bestämmer.

Den här hemsidan använder sig av Cookies. Genom att stanna på hemsidan accepterar du vår användning av Cookies.