0721555819 info@marizette.se

YOGAKURSER 

 Yogan för alla oavsett ålder, kön och krämpor. Vi har erfarenhet av att anpassa yogan efter dig och din kropp.   

Höstens yogaklasser 2021

Höstens yogaklasser startar v 34 , anmälan & frågor skickas till info@marizette.se eller via formuläret nedan. För att säkra din plats anmäl dig snarast. Klassen på lördagar kl 10.00 och onsdagar kl 18.00 kommer att vara en onlineklass via Zoom, övriga klasser kommer vara i studion. För mer info om vilka yogaklasser vi erbjuder, läs vårt schema enligt nedan.

Globalyoga 50 + är en lite mer fysisk yogaform för 2000 talets människan. Rörelserna är hämtade från Iyengar-yoga, Ashtanga-yoga och Kundalini-yoga. På klasserna blandar vi fysiska rörelser med mentala intentioner. I en värld där vi lever mycket i huvudet, behöver vi ibland stanna upp och fokusera på andetaget och den fysiska kroppen. Yogan kommer att stärka dig både mentalt och fysiskt. Alla kan vara med! 

Yoga för stela män. Yinyoga för män i alla åldrar- yogalärare Ingo. Vi fortsätter med succéyogan även under hösten. Många män i Kungsbacka har blivit mycket rörligare. Yogan är yinyoga och utförs som helt vanlig yinyoga som är beskrivet här till höger.

Yinyoga är en meditativ yogaform. Yinyogan kännetecknas av passiva positioner med en lätt, mjuk stretch utförda i stillhet och medveten närvaro. Varje position hålls i minst 3-5 minuter vilket ger oss tid till att lugna sinnet. I yinyogan vill vi komma åt fascia, bindväven, istället för muskler. Vår yinyoga är en restorativ yoga, vi använder bolster, kuddar, filtar och klossar för att stötta kroppen och därmed hitta den ultimala vilan för både kropp och sinne.

P4 interjuvade Ingo kring yoga för män.

Klicka på videon brevid för att lyssna!

     Pris & kursinformation

Antal: 15 gånger för hösten 2021
Investering: 2.550 kr för yogan i studion
Kursstart  v 34 – v 49  uppehåll v 44
Online yogakursen på onsdagar och lördagar, pris 1.500  kr 15 ggr
Kursavgiften betalas in 1 vecka innan kursstart. Vill du gå 2 ggr/vecka erbjuder vi 10 % rabatt.

Information om inbetalningssätt kommer i ett bekräftelsemail.Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan.

Betalningsalternativ

Efter din anmälan i formuläret nedan kommer du att få ett bekräftelsemail med inbetalningsalternativ via plusgiro, bankgiro eller swish.

Anmälan är bindande, återbetalning av kursavgift endast mot läkarintyg. Du kan dela upp din kursavgift på 2 ggr. Meddela vid inbetalning hur du önskar dela upp. Är du företagare, säg till så skickar vi faktura på kursavgiften.

Använd gärna ditt friskvårdsbidrag, be om separat kvitto. Vi är även anslutna till Actiway.

Alla klasserna hålls på adress Aranäs Allé 24 (Kiropraktik i centrum)

Anmälningsformulär

Anmälan är bindande.

För frågor och funderingar vänligen fyll i formuläret.

Vi ses på mattan, välkommen!

När jag började yoga hos Marie så hade jag en jättestel och ond rygg, idag mår jag bara bättre och bättre för varje dag. Min kropp blir mjukare efter varje yogapass. Kalle S

Tack för alla fantastiska yogakvällar!

Paula & Elisabeth

Efter vårt yogapass med ledningsgruppen kör jag några av Maries yogapositioner flera dagar i veckan, känns kanon!

Janne

MEJLA OSS

info@marizette.se

ADRESS

Aranäs Allé 24

43450 Kungsbacka

RING OSS

0721-555819