0721555819 info@marizette.se

OM OSS

MARIE MARTINSSON

Marie Martinsson heter jag som skapat MarizetteYoga, välkommen hit!

Min yogaresa började för 16 år sedan,  då var det främst Ashtangayoga och Yinyoga som jag utövade. Yogan var för mig en grund att hitta styrka och ett andningsrum ifrån den hektiska vardag i affärsvärlden, där jag både arbetade och idag arbetar i.

Jag är utbildad, licensierad Globalyogalärare, diplomerad PT-yoga-instruktör inom Global Yogan, diplomerad samtalscoach enligt ICF: standards, diplomerad massageterapeut via Axelsson samt medlem i Kroppsterapeuternas yrkesförbundet. Jag har även gått Kjell Enhager utbildning: Coach to coach samt genomfört flertalet yogaworkshops och ledarutbildningar.

Min drivkraft med yogan är att få mina kunder att må bra, att framförallt arbeta förebyggande med deras hälsa. Numera finns det både svensk och internationell forskning som visar på yogans positiva medicinska effekter.

Jag håller håller i yogakurser regelbundet, här yogar vi i grupp. Du kan även anmäla dig för PT-yoga, här kan du antingen yoga enskild eller själv välja en grupp människor du vill yoga tillsammans med. Under fliken Yoga kan du läsa mer om de yogakurser samt workshops jag har, under fliken PT-yoga kan du läsa mer kring PT-yoga.

Vi, du och jag, kommer tillsammans skapa fantastisk hälsa!

INGO MARTINSSON

 

Jag är yogalärare här på MarizetteYoga, jag håller i kursen Yoga för stela män, en yogakurs där vi fokuserar lite extra på alla män där ute som skulle behöva mjuka upp sina kroppar. 

Jag är utbildad Yinyogalärare och har själv utövat yoga i 6 år. Jag började yoga tillsammans med min fru, yinyoga och efter en resa till Inidien blev jag ännu mer såld. Vi spenderade två veckor där vi yogade med olika lärare och jag fick se var yogan kom från, oerhört häftigt. 

Utöver yogan arbetar jag som försäljningschef på Telenor. Jag har genom många år haft ett stillasittande arbete och vet av egen erfarenhet vikten av att ta hand om sin kropp. Jag har haft ryggproblem och har 2 diskbråck, men detta stoppar inte mig, tvärtom, det motiverar mig ännu mer till att yoga, lära ut yoga samt ta hand om min kropp! 

Jag hoppas vi ses här på någon av våra kurser! 

CARINA ERIKSSON

Jag heter Carina Eriksson och bor i Kullavik med min familj. Jag har arbetat i modebranschen i många år och kom tidigt i kontakt med yoga i Indien.

I och med mitt brinnande intresse för yogan och den effekt den har både psykiskt och fysiskt ville jag utveckla mig mer och utbildade mig till yogalärare.

Förutom grundutbildningen har jag byggt på med utbildning i Yin Yoga, Inversions (upp och ner) och Golf yoga.

På fritiden förutom yoga så tränar jag på gym, umgås med vänner och spelar så mycket golf som möjligt.

MATHILDA MARTINSSON

Mitt namn är Mathilda Martinsson, jag är Marie & Ingos dotter och kollega här på Marizette. Jag hjälper till med diverse olika saker; Marknadsföring, sociala medier, hemsidan m.m.

Jag har studerat försäljning och marknadsföring i Göteborg och arbetar just nu i England på en Mediabyrå, vilket ger mig  kunskaper för att hjälpa till här på Marizette.

Jag har ett stort intresse för hälsa, har yogat till och från sedan 2011.

Yoga är verkligen ett jätteviktigt och fantastiskt verktyg i dagens stressiga samhälle, ta vara på dig och din kropp – din kropp är ditt hem, om du inte har en frisk kropp, var ska du då bo?

What’s less known is that Steve Jobs was a pioneer in what was once a rather esoteric ”mind technology” – The use of Zen mindfulness meditation to reduce his stress, gain more clarity, and enhance his creativity.

MEJLA OSS

info@marizette.se

BESÖKSADRESS

Aranäs Allé 24

43450 Kungsbacka

RING OSS

0721-555819